Ikea keuken ontwerpen iPad

Ikea keuken ontwerpen iPad? Op zoek naar een nieuwe keuken? U wilt op uw iPad een keuken samenstellen? Met het Ikea ontwerpprogramma kan het simpel en snel.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>> ter inspiratie of bekijk hier >>> direct de goedkoopste keukens.

Ikea keuken ontwerpen op de iPad? Dat kan nu met de Ikea keukenplanner, hiermee kunt u zelfstandig uw eigen keuken ontwerpen op uw iPad.

Met de keukenplanner kunt gemakkelijk uw keuken uit tekenen en vervolgens in 3D bekijken.

Ikea keuken ontwerpen iPad

Je hebt in de keukenplanner keuze uit alle soorten en stijlen keukens en er kunnen verschillende combinaties worden gemaakt. Wanneer u bezig met het ontwerpen van uw keuken, zal alles zichzelf wel wijzen.

U kunt eerst kiezen welke lengte- en breedtematen en aangeven waar eventuele ramen en deuren zitten. En daaropvolgend kunt aan de slag met het ontwerpen van de keuken.

Wanneer u begint met het ontwerpen van de keuken, kunt u de keukenkastjes gaan plaatsen. Vervolgens kunt u de keuken gaan vormgeven met verschillende kleuren en verschillende werkbladen etc. En zo uw eigen droomkeuken ontwerpen.

Tijdens het ontwerpen kunt u makkelijk wisselen tussen de plattegrond en het 3D aanzicht van de ruimte. Ook tijdens het invoeren van de maten van de ruimte en het toevoegen van de ramen, deuren, keukenkastjes, apparatuur etc. veranderd de 3D versie telkens mee.

Zo krijgt u een realistisch beeld van de ruimte waarin de keuken komt te staan en van de keuken zelf.

Ook wordt er tijdens het ontwerpen een lijst bijgehouden, waarop alle producten staan die u heeft toegevoegd. Zodat wanneer je met een keukenspecialist van Ikea gaat praten, u alle basisinformatie van de keuken hebt.

Wanneer u klaar bent met het ontwerpen van uw keuken op uw iPad. Kunt u de tekeningen en de product lijst uitprinten en opslaan op de Ikea website.

Wanneer u dan naar een Ikea toegaat, kunt u uw keuken bespreken met een van de keukenspecialisten van Ikea. Begin met ontwerpen van uw keuken via de Ikea keukenplanner.

Ontvang gratis keukenboeken ter inspiratie of bekijk de goedkoopste keukens.