Keuken ontwerpen ipad

Keuken ontwerpen iPad? Geen zin om uw computer op te starten? Sinds kort bestaan er programma’s die uw keuken op de iPad kunnen ontwerpen.

Helemaal gratis en ook nog in 3D. U hoeft verder ook geen verstand te hebben van het ontwerpprogramma.

Klik hier om direct te ontwerpen >>> 

 

Keuken ontwerpen iPad

Keuken ontwerpen IpadKeuken ontwerpen Ipad? Sinds kort kunt u makkelijk online uw keuken tekenen in 3D en ook op de Ipad.

  • Goed voorbereid de showroom in;
  • Binnen 10 minuten uw nieuwe keuken in 3D;
  • Geen technische kennis vereist;
  • Gemakkelijk, snel en gebruiksvriendelijk.

Het enige dat u nodig heeft, zijn de maatvoeringen van uw beschikbare keukenruimte. Uiteraard kunt u deze tool ook op uw computer gebruiken wanneer u graag een wat groter beeld wilt.

Eiland keuken ontwerpen

Wilt u een keuken met eiland ontwerpen? Ook dit kan met deze handige keukentool.  Als u dit allemaal hebt gedaan, volgt het plaatsen van de ramen en deuren in uw nieuwe keuken.

Deze kunt u eenvoudig in het programma slepen. Ook hiervan kunt u de maten zelf invullen om een zo realistisch mogelijk ontwerp te krijgen.

Nu de muren, deuren en ramen staan, kunt u beginnen met het plaatsen van de keukenkasten in het ontwerp. Ook deze plaatst u eenvoudig in de ruimte door middel van slepen.

U kiest er een werkblad op qua kleur en het ontwerp is klaar.

Wanneer u naar de keukenshowroom gaat, is het heel handig als u alvast een keukenontwerp meeneemt. Zo kan de keukenexpert meteen zien welke soort keuken u wilt.

Zo kunnen zij een keuken vinden of ontwerpen die er identiek aan is.

Naast het keukenontwerp heeft u nog meer mogelijkheden:

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>  of bekijk hier direct de goedkoopste keukens >>> bij de voordeligste keukenzaak van het moment.

Wilt u meer informatie hebben over keuken ontwerpen iPad? Bekijk de website www.keukenontwerpenonline.nl. Hier staat nog meer informatie over keuken ontwerpen.