Keukenplanner ipad

Keukenplanner iPad? Omdat er steeds meer mensen een iPad gebruiken, zijn er sinds kort tal van keukenplanners online geschikt voor de iPad. Wilt u gratis en vrijblijvend uw keuken online ontwerpen voor de iPad?

Start de keukenplanner ipad >>>

Nog niet zo ver??

Stuur mij eerst gratis keukenmagazines op >>>

Tips keukenplanner iPad

Een aantal tips voor het ontwerpen van uw keuken op de iPad:

Zet bij het keukenontwerp altijd de hoge kasten aan de zijkant van een ontwerp. Een hoge kast kan wel in het midden van een keukenontwerp, maar meestal blijft er dan te weinig werkblad ruimte over.

In deze hoge kasten is ruimte voor twee apparaten. Een bekende combinatie is een koelkast onder (al dan niet met vriesvak) en een combi-magnetron van 45 centimeter er boven op ooghoogte. dit is ideaal om ruimte te besparen.

Een afwasmachine in de keuken is normaal 60 centimeter breed. Er zijn ook modellen van 45 centimeter breed. Wenst u een afwasmachine in uw keukenontwerp? Plaats deze dan indien mogelijk links of rechts van de spoelkast.

Hangkasten in de keuken plaatsen? De kunst is om kritisch te kijken of u in de oude keuken genoeg bergruimte had. Veel consumenten willen extra veel bergruimte in hun nieuwe keuken.

Maar vaak gaat bergruimte ten koste van het ontwerp. Even rustig zitten met pen en papier en dan elke kast indelen geeft voldoende inzicht.

Ladekasten? Neem er niet teveel. Het maakt uw keuken onrustig. Wenst u toch laden in uw keuken? Neem ze dan zo breed mogelijk. Hoe breder de ladekasten hoe rustiger het ontwerp.

Hier kunt u ook rekening mee houden tijdens het plannen van de keuken. Hetzelfde geldt voor kleine fronten. Neem de fronten niet te smal. Dit geeft namelijk erg veel onrust en tevens oogt één groot geheel veel strakker.

Thuis eerst oriënteren op een nieuwe keuken?

Ontvang gratis keuken inspiratieboeken >>> vol keukentips, keukentrends en prijzen!

Hierboven staat alle informatie over keukenplanner iPad. Heeft u nog verdere vragen neem dan contact met ons op. U krijgt zo spoedig mogelijk reactie.